Cultiu i venda

A Masjoan tenim més de 50 anys d’experiència en el cultiu i venda d’arbres i plantes,  disposem de diverses espècies per vendre al detall i al major. A més a més de coníferes ornamentals de tot tipus de procedència, tenim exemplars autòctons entre elles la varietat nescuda a la finca coneguda com a Abies Masjoanis o Avet de Masjoan.

Abies Nordmanniana

La varietat més venuda és l’Abies Nordmanniana, l’avet procedent del nord d’Europa i amb unes característiques ornamentals immillorables; fulla llarga i suau, color brillant, bona forma, tupidesa..

Avets de Nadal

Som pioneers en la venda d’avets de Nadal. Tenim més de 10 varietats d’espècies diferents i de totes mides, de 15cm fins a 6m. També gestionem els montatges i transports. Tot en la millor relació qualitat-preu.

Venda de sequoies

Disposem de sequoies gegants (sequoiadendron giganteum) i de sequoies roges (sequoia sempervirens) de totes mides i de qualitat extra.

Contacte amb Vivers

Sobre Masjoan

Masjoan és una masia del segle XII on la família Masferrer resideix des de 1710 quan Isidre Masferrer Corts (1684-1763) la va comprar als llavors propietaris de cognom Masjoan, que van decidir provar fortuna a Amèrica.L’arborètum de Masjoan fou creat principalment per Marià Masferrer Rierola (1856-1923) eminent naturalista i botànic que va estudiar profundament la fauna i flora de les Guilleries.

Instagram Masjoan

Contacte

Masjoan S/N, 17405 Espinelves, Girona, Espanya

677.377.072

646.27.50.90

david@masjoan.com