L’entorn

Descobreix un entorn idíl·lic, plè de màgia. Un espai únic a Catalunya, a l’alçada de les millors escenes de pel.lícula. Us presentem l’Arborètum MasJoan, a Espinelves, un bosc -sí ho heu sentit bé!-, un bosc, on podreu celebrar un casament únic, envoltats d’una natura exuberant i dels arbres més alts de Catalunya.

Celebreu la vostra cerimònia civil al més pur estil rural. Dóneu el “Sí vull” d’una forma diferent i màgica, en un escenari insòlit  entre secuoies de més de 40 metres d’alçada.

Espai perfecte

l’Arborètum MasJoan és un espai perfecte per a celebrar el vostre casament,  original com cap altre dels que hagueu estat, a l’aire lliure, en mig de la natura per poder gaudir en família i amics de l’exclusivitat del seu entorn.
Un espai únic a l’alçada tot el que sempre havíeu desitjat al vostre abast en un marc incomparable.

Esdeveniments de tot tipus

l’Arborètum MasJoan esdevé ideal per a celebrar un convit tipus còctel, una àpat diferent i desenfadat que sorprendrà a tots els vostres convidats. El seu equip us ajudarà a convertir el vostre somni en realitat. Us donarà suport en el muntatge  i detalls necessaris perquè el dia del vostre casament sigui tot un èxit,  garantint-vos una total comoditat tant per a vosaltres com per a tots els vostres convidats.

Contacte amb Events

Sobre Masjoan

Masjoan és una masia del segle XII on la família Masferrer resideix des de 1710 quan Isidre Masferrer Corts (1684-1763) la va comprar als llavors propietaris de cognom Masjoan, que van decidir provar fortuna a Amèrica.L’arborètum de Masjoan fou creat principalment per Marià Masferrer Rierola (1856-1923) eminent naturalista i botànic que va estudiar profundament la fauna i flora de les Guilleries.

Instagram Masjoan

Contacte

Masjoan S/N, 17405 Espinelves, Girona, Espanya

677.377.072

646.27.50.90

david@masjoan.com